Hipertensiunea poate deteriora arterele, crescând riscul de atacuri de cord și AVC. Lucrurile mici pot face o diferență și aici intră în scenă condimentele care pot reduce natural tensiunea.
Probabil știi deja că hipertensiunea poate deteriora arterele, crescând riscul de atacuri de cord și accidente vasculare cerebrale. Bineînțeles, ceea ce mănânci contează în cazul hipertensiunii arteriale. O dietă sănătoasă pentru inimă pune accent pe fructe, legume, cereale integrale, produse lactate cu conținut scăzut de grăsimi, carne de pasăre fără piele, pește, nuci și leguminoase și limitează grăsimile saturate, alcoolul, sodiul și zahărul adăugat, conform AHA (Asociația Americană de Cardiologie). Chiar și lucruri mici pot face o diferență și aici intră în scenă condimentele care pot reduce natural tensiunea.
Când vine vorba de reducerea tensiunii arteriale, un condiment iese în evidență cu adevărat, iar acesta a fost mult timp apreciat pentru beneficiile sale culinare și digestive, dar știați că poate fi util și pentru inimă? Vezi AICI care este condimentul care reduce tensiunea și curăță vasele de sânge.